All my loving




STYLISH BLOG AWARDS! :)


:)



Ačiū Gabrielei, Austei ir mano princesei KYAI už smagią nominaciją!

Ta proga, kaip taisyklės liepia, papasakosiu naujus septynis dalykėlius apie save (čia septyni dalykiukai iš praeitų metų).

1. Vaikystę praleidau mažame miestelyje Lietuvos kamputyje, be šviesoforų , be kompiuterio (!!!), bet su daug daug daug knygų, traukinių vagonų skaičiavimu ir lakstymais po pievas.

2. Vis dar esu (ir turbūt visą gyvenimą išliksiu) spalvų medžiotoja.

3. Labai mėgstu sportuoti. Ypač dievinu krosiukų lakstymus ir plaukiojimą. Riedučiai, dviratis ir paspirtukas - čia labiau ne prie sporto, o prie hobių priskiriu, bet jei ką, viską, kaip fizinę veiklą, galim laikyti kartu :) Ir šokti!

4. Kelionės! Tai yra mano įkvėpimai, pastarųjų metų gyvenimo būdas (lagaminadieniai) ir didžiausia aistra, kokia tik gali būti!

5. Lūpdažiai!!!

6. Kadangi stylish blog awards yra skiriama stiliui ir madai užjaučiantiems personažams, ta proga turiu paminėti, kad šio sezono skaniausias desertas - Neoninės spalvos!

7. Meilė sau ir pasauliui (kad ir kaip banaliai skambėtų) yra svarbiausias varikliukas, keliantis mano oro balionėlį į dangų.


O trys mergaitės, kurias noriu apdovanoti yra:

Musytė - nes vėl pagaliau grįžo su naujais smagumėliais :)

Kristina - už madingus postus.

Akvilė - nes jos straipsniukai niekada neatsibosta :)






















Derinukas:

Suknelė: vintage
Neoninis kaklo papuosalas: is Taivano
Plunksninis auskaras (antrą pamečiau): Top Shop
Megztukas: is Tailando blusturgio
Žiedas: Bimba & Lola
Diržas: Mango
Apyrankė ir ilgas kaklo papuošalas: Domingo Ayala
Batai: Gallo (Malaysia)

Comments

  1. visada kazkaip slaptai nujauciau, kad tu is Skuodo. as nepazistu taves, bet kazkada buvai nusifotografavus prie kazkokiu vaizdu, kur galima identifikuot, kad lygtai Skuodas :) o dabar, kai parasei, kad is mazo miestuko, pakrasty Lietuvos... dabar dar mielesne, nes faina turet tokia ispudinga krastiete :D

    ReplyDelete
  2. Mano nemaza dalis vaikystes irgi skuode prabego. Jei tu tikrai skuodiete, kaip rasho anonimiskas :)

    ReplyDelete
  3. oho, netycia vel paspaudziau ant sitos nuorodos ir radau Gin komentara, tai is vis toks ale net psididziavimas apeme :) matyti, kad vakyste Skuode labai i nauda stiliui ir iskirtinems asmenybems formuot :) ale ko tai is manes tokia (dar) nesigavo :D

    ReplyDelete
  4. Tas neoninis geltonas kaklo papuošalas vertas nuodemės! : )

    ReplyDelete
  5. Kaip visada ispudinga tu :) Visomis prasmemis :) Neoniskai ispudinga! :))

    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete
  6. hey, Inga, kazkada blusturgyje is manes maikute pirkai, o veliau 'manodrabuziuose' mane susiradai. O dabar, man atrodo as tavo dideli kuoda barselonoj rugsejo menesi maciau, ar imanoma ? ir dar radau tavo Nerealuji bloga!

    ReplyDelete
  7. Gincherry, kaip smagu girdeti! :) Kokie vejukai atpusdavo i Skuoda?
    Sentimentai sitam mazam graziam miesteliui isliks visa gyvnima - del zaliausiu pievu, del mociutes pyrago, del teveliu sodo su braskemis, maudyniu Skuodo juroje, ir, beje, nerealiausiu second hand'o lobiu uz super minimalia kaina, atradimu :)))

    Anonimiskas, gaila, kad pasislepei po anonimiska kauke ir negalima pamatyti, kas tu... Anyway, niekada nera per velu pradeti zaisti su savo rubu spinta :)

    From Paris, perduodu komplimentus papuosaliukui :)

    Sandra, aciu tau labai labai :)

    Labas, Karolina! Aha, as jau beveik metai, kaip Barselonoje nutupusi, tai visko galejo buti, kad pasivaideno mano kuodas kazkur :D O ko nepasisveikinai, jei atpazinai,mmm??? ;)
    Beje, labai smagu, kad pasidalinai savo nustabaus blogo adresu :)

    ReplyDelete
  8. Pietavom su mama kavinej, tai is tolo tik pamaciau, dar abejojau ar tu , nes istikro keista pamatyt mergina is blusturgio Barselonoj, bet pasirodo tu! Pirma kart buvau ten, bet spejau pamilt si miesta, savajone gyvent Barselonoj!

    ReplyDelete

Post a Comment