Jerusalem'12

Comments

  1. Turbūt bus keisčiausias komentaras, bet man tiesiog kilo toks klausimas... Nuostabios kelionių nuotraukos skatina paklausti, su kiek lagaminų dažniausiai keliauji?xD kaip išlikti stilingai kelionėse, kai turi ribotą bagažą?...x)

    ReplyDelete
  2. Atsakysiu i Believer klausima, kaip man atrodo :) Kai esi jau viduje tiesiog stilingas, kaip Inga, tuomet manau nereikia nei sukt galvos kaip but stilingai visa kelione ir tuo labiau, kaip prisikrauti pilna lagamina drabuziu. Stilius tai ne tik rubai, tai nuotaika, kuria spinduliuoji visu savo buvimu :)

    Atrodai nuostabiai! Matau turejai nerealiu patyrimu, tokiu vaizdu turbut neimanoma pamirst visa gyvenima :))

    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete
  3. Believer, iš tikrųjų anksčiau būdaavo labai sudėtinga ir dažniausiai būdas atrodyti "kaip visada" privesdavo prie to, kad nuoolat tekdavo mokėti už lagamino viršsvorį. Po kelių tokių pamokų dabar, tiesą pasakius, galiu mėnesį praleisti su keliais rubeliais. Aplinkybės priverčia ir pamoko :) dabar dažniausiai keliaudam turiu dvidešimties kilogramų lagaminą, į kurį telpa apie dešimt kilogramų sverintys darbo įrankiai ir visa kita - rūbai :) tai kaip ir nelabai daug čia... Tiksliau, juokingai mažai :) Sijonas, suknelė, kelnės, keli marškinėliai ir viskas :) Nors aš visda LABAI UŽ kiekybę, bet šiuo atveju nelabai ką pasirinksi ir pasiimu tuos rūbelius, su kuriais smagiai jaučiuosi :)


    Sandra, ačiū už gražiausiu komplimenčiukus :) va sėdžiu vidury kabakėlio ir šypsausi nuo ausies iki ausies :)

    ReplyDelete

Post a Comment